Bio

Van jongs af aan is muziek mijn passie. Ik zat als klein meisje uren op mijn kamer, pingelen op de gitaar van mijn moeder en liedjes verzinnen. Een logische stap was het conservatorium en op het Artez in Zwolle mocht ik afstuderen voor zang jazz/pop.

Na mijn opleiding heb ik in verschillende bands en theaterproducties gezongen. Daarnaast geef ik zangles, individueel en workshops voor groepen.

Een groot avontuur was toen ik samen met Henk Doest, David Wilschut, Wilco van Esschoten en Peter Doest de band ‘Newday’ startte. Samen gingen we opzoek naar een nieuw geluid binnen de gospel. We hebben ontzettend veel lol gehad en op grote podia mogen spelen. Daarnaast hebben we twee albums uitgebracht met onze eigen liedjes.

In 2016 mocht ik een album uitbrengen met 10 zelfgeschreven songs. Ontzettend spannend om je eigen verhalen te delen en mensen een kijkje te laten nemen in mijn hart en hoofd. Hoe tof dat ‘Unravel me’ goed werd ontvangen en ik zelfs een Zilverden Duif award mocht ontvangen voor aanstormend talent!

Afgelopen jaren heb ik met verschillend producers mogen werken, en verschillende songs uitgebracht. Op het moment werk ik aan een EP met Nederlandstalige liedjes. Deze komt begin 2024 uit.

Ik hoop dat de liedjes iets met jou doen, dat je wilt dansen, je nieuwe inspiratie krijgt, of de muziek ervoor zorgt dat je tot rust komt en kunt ademhalen.

Liefs!
Larissa