Jaaaaa, het gaat echt gebeuren! Na hard werken afgelopen maanden zijn de vijf Nederlands talige liedjes bijna klaar! En dat gaan we natuurlijk vieren:) Met een tof concert, met heel veel van mijn muzikale vrienden. Naast de vijf nieuwe liedjes spelen we natuurlijk ook de tofste liedjes uit mijn repertoire, aangevuld met mijn lievelings covers. Van harte welkom!

Alle info op een rij:

19 januari 2024 – zaal open: 19:30u start concert: 20:00u

adres: Stadskerk, Kerkstraat 6, Coevorden

Kaartjes kan je bestellen via deze link: http://www.larissamusic.nl/product/kaartje-presentatie-concert-19-januari-2024/

Na al die jaren in het Engels schrijven, ben ik afgelopen jaar de uitdaging aangegaan om eens wat teksten in het Nederlands te schrijven! Super spannend, maar wat een toffe uitdaging. Het is zo anders om je in je moedertaal uit te drukken, het komt misschien nog wel dichterbij. Ook heel tof om twee vrouwen te vinden die me in dit proces willen helpen en feedback geven, super blij met Anneke Doest en Janna Lagerstrom. Het begint toch weer te kriebelen, dus wordt mijn doel om dit jaar 5 Nederlands talige liedjes te schrijven en uit te brengen! Keep you posted;) Liefs!

Afgelopen tijd heb ik gewerkt aan een nieuw lied “Breathe again”. Een lied dat gaat over een pittige tijd in mijn leven toen ik struggelde met overspannenheid. Soms lijkt het zo’n chaos in je hoofd en is het lastig om dingen los te laten en jezelf over te geven. In die tijd leerde ik om beter voor mezelf te zorgen, bewust rust te zoeken en op adem te komen. Wie weet kun jij je ook in deze tekst vinden. Liefs!

Heel blij dat er weer nieuwe muziek uitkomt! Dit keer wel heel bijzonder, een duet samen met mijn dochter Anousha. Een lied over waar we vandaan komen, hoe we anders zijn, en toch voor altijd aan elkaar verbonden zijn. Wat een feestje om dit lied voor/over haar te schrijven en samen op te nemen in de studio. Daarnaast hebben we ook een toffe videoclip opgenomen, die echt onze band laat zien. We horen graag wat jij ervan vind! Liefs!

Afgelopen tijd heb ik hard gewerkt aan nieuwe songs, en binnenkort komt de eerste single uit! Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden! Het nummer heet ‘Gasoline’, een stoer nummer dat gaat over negatieve gedachten van je afschudden, angst achter laten en brandstof gooien op je dromen, ga ervoor!

Op de website en social media hou ik je op de hoogte wanneer en waar je ‘Gasoline’ kunt beluisteren, stay tuned!

 

Nieuwe plannen in de maak! Ik ga dit jaar huiskamerconcerten organiseren samen met pianist Henk Doest. Met veel plezier maken we al jaren samen muziek, van gospel tot jazz, van cover tot samen schrijven, wij vinden het allemaal leuk! En nu hebben we een avondvullend programma bedacht met als thema “Family Tree”.

Een avond in een gezellige huiskamer, kaarsjes aan, hapjes op tafel, luisteren naar verhalen en muziek over families van toen en nu. Wie of wat is familie? Familie kies je niet uit, je krijgt het! Of toch niet?
Dit kan ook in JOUW huiskamer! En het leuke is: deze avond kost jou niets! Je krijg van ons een avondvullend concert in je huiskamer, super leuk!
Het programma bestaat uit twee blokken van elk 50 minuten muziek en verhalen. De rode draad door de liedjes zijn familie relaties. Dit komt naar voren in mooie Nederlandstalige  liedjes, maar ook in eigen geschreven liedjes en bekende engelstalige popliedjes. Het geluid verzorgen we ook.

In ruil daarvoor vragen we twee dingen aan jou.

1. Stel je huiskamer een avond beschikbaar met koffie/thee en wat lekkers of hapjes.
2. Zorg er samen met ons voor dat er genoeg gasten zijn. Het concert kan doorgaan als er ongeveer 28 kaartjes zijn verkocht. De kaartjes kosten 15 euro per persoon.
Als je meer informatie wilt, of samen met ons een huiskamerconcert wilt organiseren, stuur dan een berichtje naar info@larissamusic.nl

Ja, en toen was 17 november aangebroken, het Zilveren Duif Award gala! Super spannend, want ik was in drie (!!!) categorieën genomineerd. Beste album, beste lied (voor het lied “Unravel me”) en de aanmoedigingsprijs (aanstormend talent). En met die laatste prijs ging ik naar huis, jippie!! Super leuk natuurlijk, wat een eer dat men zo enthousiast is over m’n plaat. Het jury commentaar was: “De jury heeft gekozen voor een heel gedurfd debut album, waar er geen enkel moment op safe wordt gespeeld met een heel eigen stemgeluid, je geloofd het als het gezongen wordt, het zijn hele mooie kleine liedjes maar ook stevige nummers, en het vraagt echt om meer!”

Als kers op de taart, mocht ik ook nog een liedje meezingen met Trinity!

img_0124

img_7582

Wat was het een feestje afgelopen 8 mei!! Heerlijk dat ik alle liedjes aan iedereen kon laten horen, en de verhalen die erbij horen vertellen, enorm genoten van de CD release:) Bedankt voor de vele leuke en soms ontroerende reacties, zo blij dat m’n muziek mensen raakt en inspireert! Voor de mensen die niet bij de concert konden zijn, je kunt het album op verschillende manieren kopen; als eerste op deze website in de webshop, dan krijg je hem in de brievenbus, met een persoonlijk kaartje erbij:)

Daarnaast is hij ook te downloaden en beluisteren, check hier:

iTunes: https://itun.es/i6YN7vp
Spotify: https://open.spotify.com/album/6BEol1Wp2LfSqiWIEighB5
Amazon: https://www.amazon.com/dp/B01FG888LI/

Hieronder een foto van het presentatie concert, gemaakt door Bertil van Wieren.

IMG_5755