Family Tree – huiskamerconcerten

 

Nieuwe plannen in de maak! Ik ga dit jaar huiskamerconcerten organiseren samen met pianist Henk Doest. Met veel plezier maken we al jaren samen muziek, van gospel tot jazz, van cover tot samen schrijven, wij vinden het allemaal leuk! En nu hebben we een avondvullend programma bedacht met als thema “Family Tree”.

Een avond in een gezellige huiskamer, kaarsjes aan, hapjes op tafel, luisteren naar verhalen en muziek over families van toen en nu. Wie of wat is familie? Familie kies je niet uit, je krijgt het! Of toch niet?
Dit kan ook in JOUW huiskamer! En het leuke is: deze avond kost jou niets! Je krijg van ons een avondvullend concert in je huiskamer, super leuk!
Het programma bestaat uit twee blokken van elk 50 minuten muziek en verhalen. De rode draad door de liedjes zijn familie relaties. Dit komt naar voren in mooie Nederlandstalige  liedjes, maar ook in eigen geschreven liedjes en bekende engelstalige popliedjes. Het geluid verzorgen we ook.

In ruil daarvoor vragen we twee dingen aan jou.

1. Stel je huiskamer een avond beschikbaar met koffie/thee en wat lekkers of hapjes.
2. Zorg er samen met ons voor dat er genoeg gasten zijn. Het concert kan doorgaan als er ongeveer 28 kaartjes zijn verkocht. De kaartjes kosten 15 euro per persoon.
Als je meer informatie wilt, of samen met ons een huiskamerconcert wilt organiseren, stuur dan een berichtje naar info@larissamusic.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *