album release “Unravel me”

Jaaaa, de datum voor de album release is bekend, en wel 8 mei 2016!!

Vanaf deze dag is mijn gloednieuwe album in de winkel en online verkrijgbaar. Dit gaan we natuurlijk vieren met een releaseconcert, ’s middags vanaf 15:30u in de Stadsgehoorzaal Kampen. Kaartjes daarvoor kun je hier bestellen.

Hieronder een filmpje dat is gemaakt tijdens de opnames van de CD, je hoort daar een gedeelte van twee liedjes die op de plaat gaan komen, hope you like it!

Je hoort onder andere een stukje van het nummer “Unravel me”. Voor mij is dit één van de belangrijkste liedjes die op dit album gaan komen. Het omschrijft het proces van afgelopen jaren, van mezelf beter leren kennen, angsten loslaten, vrij zijn.
“Unravel me” is ook de titel van de CD geworden, als je benieuwd bent naar de liedjes en de verhalen erachter, kom dan op 8 mei naar de stadsgehoorzaal kampen:)

 

 

1 Comment

  1. Zalig krachtig nummer! Love it xx Idem Do the one thing. Een bevestiging voor mezelf. Dank U Heer voor talenten en dromen x Als Rock Werchter hier in België hét christen concert heeft van de eeuw, dan mogen jullie niet ontbreken! Veel zegen, Vanessa Bosteels, een fan in België :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *